(Amennyiben palackos héliumot szeretne vásárolni, kérem kattintson a HÉLIUM VÁSÁRLÁS menüpontra, majd, ha kiválasztotta a kívánt méretű palackot, hívjon minket vagy írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségek egyikén!)

Cégünk kisebb-nagyobb rendezvényeken (szülinap, fesztiválok) is vállal adott helyszínen történő lufifújást, de amennyiben nincs szükség komplett szolgáltatásra, akkor a legköltséghatékonyabb megoldás, ha Önök végzik el a lufik fújását az általunk biztosított bérpalackok segítségével:
      1-100 db -normál méretű (28 cm-es)- lufi esetén a hordozható kisméretű bérpalackokat ajánljuk, amelyek - előzetes egyeztetéssel - átvehetők 2. kerületi telephelyünkön a Széll Kálmán tértől 15 percre, Hűvösvölgy közelében. A palackokat általában 1 hétre adjuk bérbe -megbeszélés alapján ez változhat-, 5-15,000 Ft kaúciót kérünk ilyenkor a hélium díján felül. Ezek a palackok többféle méretben kaphatók, előnyük a könnyű hordozhatóság (pár kilogramm) és az alacsony kaúciós költség.
      100 lufi felett a nagy méretű ipari palack (1-1,6 méter magas, 30-60 kg) is alkalmas a célra. Legkedvezőbb az ár, amennyiben telephelyünkről  Önök szállítják el a héliumos palackot - Önök végzik el a fújást, természetesen megmutatjuk a módját - és  használat után vissza is juttatják. A lufi fújásához szükséges eszközöket (lufifújó reduktor, kötöző szalag) is rendelkezésükre bocsájtjuk, ilyenkor kb. 350 Ft/db árral számolhatnak, pontos árakat a HÉLIUM VÁSÁRLÁS menüpontban találnak.  Kérésre lufit is be tudunk szerezni: 50 Ft/db.


     Nagyobb mennyiség (700 db felett) esetén Budapesten  ingyenes a kiszállás és az Önök luftballonjainak fújását is elvégezzük (400 Ft/db)  vagy az általunk biztosítottat 450 Ft-ért. Vidékre is megoldható a kiszállás. 

     A héliumos lufik használatakor vegyék figyelembe, hogy kb. 6-12 óráig lebegnek- a méretétől és anyagától függően. A normál méretű ( 28 cm) kb. 8-12 órát.

      Airswimmers (cápa-shark, bohóchal-clownfish, Angry Bird) felfújását vállaljuk 5000 Ft-os áron.

Áraink az Áfát nem tartalmazzák.