(Amennyiben héliumot szeretne vásárolni, kérem kattintson a HÉLIUM VÁSÁRLÁS menüpontra, majd, ha kiválasztotta a kívánt méretű palackot, hívjon minket vagy írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségek egyikén!)

Újrahasznosítás

Cégünk kínálta lehetőségek közül ez a legegyszerűbb és legolcsóbb, legköltség hatékonyabb módja a hélium újrahasznosításának. Ehhez fontos, hogy Önök rendelkezzenek saját hélium palackkal és abból történjen a ballon beüzemelése.  Az adott mennyiségű héliummal - ami eddig egy rendezvényre volt elegendő - technológiánk segítségével akár 2-3 rendezvényen is üzemeltethető a ballon, vagyis az így felhasznált hélium olcsóbb.Önöknek nincs más dolguk, mint a rendezvény előtt egyeztetni velünk, kérve szolgáltatásunkat. Munkatársaink a rendezvény végén a helyszínre kiszállva elvégzik az újrahasznosítást, vagyis a ballonban található héliumot visszasűrítik eredeti palackjába. A berendezés bérleti díja hélium köbméterenként van meghatározva +kiszállási díj,  ami kb 50 %-a a jelenlegi hélium árának. Így például egy 3 méteres, 14 köbméteres gömb ballon esetén a megtakarítás 100,000 Ft fölött van. A kiszállási díj  Budapesten 20,000 Ft+Áfa,  vidékre is vállaljuk a kiszállást, ennek mértéke függ a helyszíntől, és a hélium mennyiségtől.


Hélium bérlés

Bérlés esetén nincs szükség saját palackra, cégünk a megrendelő rendelkezésére bocsájtja  a szükséges mennyiségű héliumot  a honlapunkon látható 60%-os áron, amit a rendezvény végén cégünk szakemberei újrahasznosítanak. Amennyiben kérik megoldható komplett szolgáltatás is (ballontelepítés, felügyelet, leszívás). Budapesti visszafejtéskor a fenti árak a kiszállási díjat is tartalmazzák, vidékre egyeztetés szükséges.

 


Hélium vásárlás

Olyan eset is előfordulhat, hogy egy rendezvény végén a hélium - bármilyen oknál fogva - kiengedésre kerülne a ballonból. Ilyenkor is érdemes minket keresni, hiszen 3000 Ft+Áfa/köbméteres áron (pl. egy 3 méteres gömb ballonnál ez kb 40,000 Ft+Áfa) megvásároljuk Önöktől az egyszer használt héliumot. Ebben az esetben Önöknek semmi más feladatuk nincs, mint értesíteni minket a rendezvény végéről, és munkatársaink a helyszínre -ingyenesen - kiszállva, önállóan elvégzik a feladatot és kifizetik a hélium árát.